Termeni si conditii

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Folosirea, site-ului KungFu-King.ro (incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor) implică acceptarea tuturor termenilor şi conditiilor menţionate în acest acord de utilizare. S.C. KUNGFU KING S.R.L. (denumita în continuare Vânzător) , prin www.kungfu-king.ro, îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări atât asupra continutului site-ului cât şi asupra prezentului acord de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori finali / clienţi. Prin crearea unui cont pe site-ul www.kungfu-king.ro, utilizatorul site-ului îşi exprimă acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată. În momentul plasării unei comenzi în magazinul online KungFu-King.ro, utilizatorul site-ului își exprimă acordul cu înregistrarea unui cont pe adresa de email specificată şi cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului şi / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă plasarea comenzii şi / sau de un apel telefonic pentru confirmarea comenzii plasate.

OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi corecte despre persoana sa atunci când aceste informaţii i se cer pentru crearea unui cont pentru cumpărături on-line. În cazul în care KungFu-King.ro are motive să suspecteze că aceste informaţii nu sunt reale, îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă. Restricţionarea accesului poate insemna ştergerea contului şi a tuturor informaţiilor pe care le conţine, ştergerea opţiunilor definite şi interzicerea accesului la serviciile KungFu-King.ro

COPYRIGHT

Întregul conţinut KungFu-King.ro , este proprietatea S.C. KUNGFU KING S.R.L. şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea, parţial sau integral, în scopul de a reproduce, copia, vinde sau revinde fără acordul scris a S.C KungFu King SRL . a oricăror elemente din KungFu-King.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare.

SECURITATE

Pe site-ul www.kungfu-king.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şşi parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Vânzător pentru îmbunătăţirea serviciilor proprii. Informaţiile din contul de client, precum şi datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului mesaje comerciale. Vânzătorul asigură utilizatorii site-ului www.kungfu-king.ro că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terţi, decât în cazul în care acest lucru este solicitat în baza legilor Statului Român. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare.

 

PRODUSE ŞI PRETURI

Preturile produselor prezente pe acest site sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă, iar www.kungfu-king.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni. www.kungfu-king.ro nu garantează ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. Unele dintre produsele noastre conţin ingrediente alergene cum ar fi gluten, ouă şi produse derivate, soia şi produse derivate, seminţe de susan şi produse derivate, crustacee, arahide şi produse derivate. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, informativ, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea în ceea ce priveste culoarea, aspectul etc.

Toate preţurile prezentate pe acest site includ T.V.A. Plata se poate face numerar şi prin Card bancar.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi la magazin