Alergeni

Alergeni

Ce spun clienții noștrii ?
KungFu-King.ro nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.
 
Unele dintre produsele noastre conţin ingrediente alergene cum ar fi gluten, ouă şi produse derivate, soia şi produse derivate, seminţe de susan şi produse derivate, crustacee, arahide şi produse derivate. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând fi diferite de acestea în ceea ce priveşte culoarea, aspectul ş.a.

Suntem pasionați de gătitul sănătos și delicios, iar meniul nostru conține ingrediente proaspete și sănătoase, pregătite cu grijă pentru a-ți oferi o experiență culinară de neuitat.

Dacă ești interesat să cunoști valorile nutriționale ale mâncărurilor noastre, te asigurăm că toate informațiile necesare sunt disponibile pentru tine. Pe fiecare produs din meniu îți vom indica proteinele, caloriile, grăsimile și carbohidrații, astfel încât să poți alege mâncarea potrivită pentru stilul tău de viață și pentru obiectivele tale nutriționale.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi la magazin